Werken bij ons

Welkom bij Dierenambulance de Waadhoeke! Hier bij de dierenambulance hebben we een toegewijd team van professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor het welzijn van dieren in onze regio. Als je overweegt om bij ons te komen werken, zijn hier een paar dingen die je moet weten:

Onze Missie

Bij Dierenambulance de Waadhoeke staat het helpen en beschermen van dieren centraal. We zijn er trots op dat we snel en effectief reageren op oproepen voor gewonde, zieke of verloren dieren in nood.

Wat we bieden

  • Een bevredigende missie: Elke dag maken we een verschil voor dieren en hun eigenaren.

  • Een positieve werkomgeving: We zijn een team dat elkaar ondersteunt en waardeert.

  • Kansen voor persoonlijke groei: Of je nu een carrière in dierenzorg ambieert of gewoon je passie voor dieren wilt volgen, we bieden mogelijkheden voor training en ontwikkeling*.

Functies bij Dierenambulance de Waadhoeke:

  1. Chauffeur Dierenambulance: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van dieren naar hun bestemmingen, zoals dierenartsen of opvangcentra.

  2. Bijrijder: Ondersteun de chauffeur bij het laden en lossen van dieren en zorg voor hun welzijn tijdens het transport.

  3. Digitaal medewerker: Beheer en organiseer digitale informatie, zoals administratieve taken en communicatie via sociale media.

  4. Bestuurslid: Neem deel aan bestuursvergaderingen en help bij het nemen van strategische beslissingen voor de organisatie.

  5. Secretariaat: Ondersteunende rol in administratieve taken, zoals het beantwoorden van telefoontjes, het plannen van afspraken en het bijhouden van documenten.

Hoe kun je solliciteren?

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken, neem contact met ons op via 

 06-38539780 of mail naar info@dierenambulancedewaadhoeke.nl

We kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag in ons team bij Dierenambulance de Waadhoeke!

_________________________________________________________________________

*Cursussen & Trainingen zijn in samenwerking met Stichting Dierenlot

Deel deze pagina