Getuigen gezocht op 22 maart 2021

Waadhoeke25/ maart 25, 2021/ Nieuws

Op 22 maart jl. is tussen 04.00 uur en 10.00 uur op de vrachtwagen rustplek a31 tussen Harlingen en Zurich een overleden herderpup gedumpt. Heeft u iets gezien? Wilt u dan contact opnemen met Politie Harlingen.

Deze pup blijft een maand bij ons in bewaring. We zouden het graag willen laten cremeren na deze wachtperiode en hopen dat er meer mensen ons en deze pup een mooi afscheid willen bieden. Voor deze actie kunt u doneren voor pup a31 oke pomp op rekening nummer NL83INGB0008381848

Alvast namens ons team bedankt!

Update:

Voor de crematie is nu genoeg binnen. Iedereen erg bedankt! Het resterende geld gaat in de reservepot voor toekomstige dieren die steun nodig hebben. Julie zijn mede toppers! Ook in het delen van dit bericht, super!

2e update:

,Eind van de dag wordt de pup opgehaald voor onderzoek. Ondertussen is er door een mede volgster de naam bedacht ‘steef v/d strandslag’. Dit is bedacht omdat Stefan de vinder is en locatie parkeerplaats de strandslag.

3E Update:

De pup is afgelopen dinsdagmiddag overgedragen voor onderzoek. Zodra dit is afgerond, hopen we spoedig netjes van de pup afscheid te kunnen nemen. Voor nu is het afwachten wat er uit het onderzoek gaat komen. De politie is er ook druk mee bezig.

Deel dit Bericht