Pootafdrukken

Waadhoeke25/ april 1, 2021/ Nieuws

Of u nu de geboorte wil vereeuwigen van een pasgeboren geliefde, of de herinnering levend wil houden aan een overleden vriend: Onze pootafdrukken bieden u een blijvend bestaan van uw trouwe vriend of vriendin.

Deze handgemaakte herinnering bevat een super zachte substantie die het mogelijk maakt om een mooie pootafdruk te maken van zelfs de meest kwetsbare huisdieren zodat we met overtuiging elk dier op een veilige manier kunnen blootstellen aan de afdrukken.

De pootafdruk komt in een mooi afgewerkt blik met venster zodat deze veilig staat tegen de drukte van het dagelijks bestaan, maar ten alle tijden goed zichtbaar blijft. Dat maakt onze pootafdrukken het mooiste cadeau voor de vereeuwiging van uw geliefden.

Een pootafdruk, een blijvende herinnering

Een pootafdruk van uw overleden huisdier is nu ook mogelijk bij de dierenambulance. Voor slechts 17,50 heeft u een blijvende herinnering van uw geliefde huisdier. Voor meer informatie info@dierenambulancedewaadhoeke.nl

Deel dit Bericht