Zwaan maakt verkeerde landing

Waadhoeke25/ januari 23, 2022/ Nieuws

21-01-22

Vanmorgen kregen we een melding van een zwaan die zijn landing verkeerd had ingezet in plaatje Vrouwebuurt. De zwaan is gevangen en overgebracht naar Fugelhelling te Ureterp.

We kunnen dit werk volhouden door giften en donatie’s. Omdat we helaas nog geen verdere ondersteuning verkrijgen vragen we u als volger om een vrijwillige gift te doen op rekening NL83INGB0008381848 T.N.V STG Dierenambulance De Waadhoeke

Dit betreft een vogel zonder vogelgriep. De eigenaar van het pand had de verlichting gisteravond veranderd naar helder wit. Hierdoor dacht de zwaan blijkbaar een mooi bevroren plas ijs te zien waarop hij kon landen. Met de eigenaar van het pand is afgesproken om naar een gekleurde verlichting over te gaan.

Deel dit Bericht