Doneer voor de dieren in Australië

Waadhoeke25/ januari 6, 2020/ Nieuws/ 0 reacties

Help de dieren in australie

Gigantische bosbranden teisteren de oostkust van Australië. Symbool van de ramp zijn nu de koalaberen, die te traag zijn om het vuur voor te blijven. Ze verbranden in bomen of belanden in opvangcentra.

Een speciaal koalaziekenhuis in het oostelijke kuststadje Port Macquarie heeft het nog nooit zo druk gehad met het verzorgen van gewonde wilde dieren. Behalve koala’s heeft de kliniek ook talloze vogels, kangoeroes, schildpadden en andere dieren binnengekregen. „Het zijn maar weerloze kleine diertjes die niets verkeerd doen. Ze hebben al zo veel problemen en zij al zo veel van hun leefomgeving verloren”, zei teamleider Gabi Rivett

Het koalaziekenhuis schat dat zo’n 350 van de dieren zijn omgekomen door de bosbranden in de omgeving. In de staat New South Wales woedden zaterdag nog 67 natuurbranden, waarvan de brandweer er 30 niet onder controle heeft. In ruim een week tijd zijn volgend Australische media meer dan 300 huizen in vlammen opgegaan. Nog eens ruim 100 woningen zijn beschadigd.

wij zullen het geld doneren aan IFAW

Van alle geldacties die wereldwijd zijn opgezet voor de koala’s en de andere dieren worden nieuwe opvang gebouwen gemaakten ook speurhonden in kunnen zetten om dieren in moelijkheden op te speuren

wij als dierenambulance  zijn enorme dierenliefhebbers en dit gaat ons ook enorm aan het hart

daarom zijn wij deze actie ook gestart DONEER VIA DEZE LINK

Deel dit Bericht

Laat een Reactie