Tussenstand Kerstactie Huisdieren Voedselbank

Waadhoeke25/ november 25, 2020/ Nieuws/ 0 reacties

Fotografe Jolien Berntsen: “Inmiddels weet ik exact wat er nodig is bij de mensen die gebruik maken van deze fijne stichting. We breiden daarom een beetje uit met cavia’s, konijnen, papagaaien en parkieten! Daarvoor wordt inmiddels ook wat geregeld en ik leg de laatste hand aan de kerstpakketten. Ondertussen hou ik contact met Stichting Dierenvoedselbank De Waadhoeke zodat zij ook op de hoogte zijn van het verloop van deze actie. 🎄🐾
Ondertussen komen er nog steeds hele fijne donaties binnen, zowel in de vorm van een financiële bijdrage voor de kerstpakketjes en inkoop van voer, als zakken voer en snacks. Mensen wat ben ik dankbaar en blij dat zoveel mensen mij willen helpen met deze kerstactie.
We zijn al een heel end, maar we stoppen nog lang niet! Komende tijd ga ik nog lekker door met verzamelen en als je graag een bijdrage wilt leveren in de vorm van (goede en nette) spullen, voer, snacks of een kleine financiele bijdrage, stuur mij dan een berichtje!
🥳

Contact met haar kan via Facebook, klik daarvoor op onderstaande link:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158941266563307&id=530653306&sfnsn=mo

Deel dit Bericht

Laat een Reactie