Meer uitgaven dan inkomsten

Waadhoeke25/ april 23, 2019/ Nieuws/ 0 reacties

Beste dierenvrienden,

Helaas komen er de laatste periode geen giften of donaties bij ons binnen. Daarentegen komen er wel steeds meer ritten met bijvoorbeeld jonge vogels.

Vandaag hadden we helaas weer extra kosten i.v.m. een geknapte koppelingskabel. Daarnaast viel de rekening van de notaris – i.v.m. een aanpassing voor de stichting welke al was besproken – behoorlijk hoger uit door extra hoge btw kosten en rechtspersoons kosten. Hier hadden we niet op gerekend. Ons ‘potje’ voor onvoorziene kosten is daardoor dan ook helemaal leeg geraakt.

We hopen dat u uw dierenhart kunt laten spreken d.m.v. bijvoorbeeld een vrije gift of donaties. We kunnen elk beetje goed gebruiken om klaar te kunnen blijven staan voor de dieren.

U kunt uw donatie/gift doen op rekening NL83INGB0008381848 t.n.v. Stichting Dierenambulance De Waadhoeke.  Alvast bedankt namens de dieren en ons team! (Ps. voel u niet verplicht wanneer u echt niets kunt missen).

Deel dit Bericht

Laat een Reactie